Kristoff Van Havere op de plaats in Waasmunster waar Dribbel door een jogger werd doodgestoken
Volledig scherm
PREMIUM
Kristoff Van Havere op de plaats in Waasmunster waar Dribbel door een jogger werd doodgestoken © Kristof Pieters

Jogger die hondje Dribbel doodstak, moet zich voor rechter verantwoorden: “Excuses hebben we nooit gekregen”

Waasmunster/LokerenDe 44-jarige A.V die vorig jaar het hondje Dribbel doodstak in Waasmunster, moet zich woensdag in de correctionele rechtbank van Dendermonde verantwoorden. Hij wordt vervolgd voor dierenmishandeling en het gebruik van een mes als wapen. Kristoff Van Havere, het baasje van Dribbel, hoopt dat er eindelijk verontschuldigingen komen voor het leed dat hen is toegebracht.

  1. Philippe, Jozef en Jessica stappen 1.000 kilometer ten voordele van vzw Onze Kinderen: “Niet wij, maar zij zijn de helden”
    PREMIUM
    Roeselare

    Philippe, Jozef en Jessica stappen 1.000 kilometer ten voordele van vzw Onze Kinderen: “Niet wij, maar zij zijn de helden”

    Philippe Malysse, Jozef Verbrugge en Jessica Bolle stappen in juli en augustus 1.000 kilometer door Frankrijk, Spanje en Portugal. Die uitdaging gaat het trio aan ten voordele van de Rumbeekse vzw Onze Kinderen. Tal van lokale ondernemers sprongen ondertussen op hun kar onder wie ook immokantoor Stragimo dat dit jaar 45 jaar bestaat en al hun cliënten van de voorbije jaren oproept om een duit in het zakje te doen ten voordele van de organisatie actief binnen de bijzondere jeugdzorg.