Greet Reekmans presenteert haar boek ‘Ik was 18... en de wereld stond stil’.
Volledig scherm
PREMIUM
Greet Reekmans presenteert haar boek ‘Ik was 18... en de wereld stond stil’. © Borgerhoff

“Ik zou nooit meer kunnen lopen, nu ben ik balletlerares”: Greet (40) schrijft boek over ongeval waarbij ze haar lief verloor en zelf zwaargewond raakte

Bree‘Ik was 18... en de wereld stond stil’, dat is de intrigerende titel van het boek van Greet Reekmans. 22 jaar geleden maakte ze een ritje op de motor met haar lief Sven, toen het noodlot toesloeg. “Hij was op slag dood en ik heb lang tussen leven en dood gezweefd. Door dit boek te schrijven, heb ik het drama eindelijk een plaats kunnen geven”, vertelt de Breese, die vandaag schooldirectrice is bij De Vuurvogel in Bree.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden