Links: de horrorcrash die het leven kostte aan Timothy Serpieters (35). Rechts: Nicky (39) is voor het eerst thuis uit het revalidatiecentrum en sluit dochter Dilara (21), een meisje met een zware handicap, in de armen. Een erg emotioneel weerzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: de horrorcrash die het leven kostte aan Timothy Serpieters (35). Rechts: Nicky (39) is voor het eerst thuis uit het revalidatiecentrum en sluit dochter Dilara (21), een meisje met een zware handicap, in de armen. Een erg emotioneel weerzien. © Bart Boterman/RV

Emotioneel weerzien tussen Nicky (39) en dochter Dilara (21) na horrorcrash waarbij Timothy stierf: “Ze gaf me de kracht om keihard te werken aan revalidatie”

Veurne/KoksijdeEen foto van het emotionele weerzien tussen moeder en dochter spreekt boekdelen. Nicky Quarteer (39) uit Veurne is opnieuw thuis na de horrorcrash met de Maserati in Wulpen op 21 augustus, die het leven kostte aan haar vriend Timothy Serpieters (35). “Dilara (21) heeft me de kracht gegeven om keihard te werken aan mijn revalidatie. Ik moet er zijn voor haar”, getuigt Nicky. “Ik rouw nog steeds om Timo. Hij was zo lief voor Dilara en wou een vaderfiguur zijn voor haar.”