Geert en Patricia konden tijdens de lockdown even uit de rollercoaster stappen, maar verveelden zich zeker niet. “Wij hadden het geluk dat we tijdens de lockdown toch een aantal panden uit eigen portfolio hebben kunnen verkopen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Geert en Patricia konden tijdens de lockdown even uit de rollercoaster stappen, maar verveelden zich zeker niet. “Wij hadden het geluk dat we tijdens de lockdown toch een aantal panden uit eigen portfolio hebben kunnen verkopen.” © Jakobien Huisman

Patricia en Geert verkochten huizen online tijdens code rood: “Ik bedacht een nieuwe slogan: blijf in uw kot en doe een bod”

De kinderen, Elisa (9) en Alejandro (12) zijn juist terug van school. Patricia heeft fideuá gemaakt, een soort paella, maar dan met heel fijne pasta. De schotel is een lust voor het oog. Je kan zien dat Patricia foodstylist is. Dit gerecht kan zó op haar blog ‘Secretos del Sur’. 16 jaar woont ze alweer in Andalusië met haar man Geert. Patricia kon er in de beginjaren aan de slag als architecte en Geert als decorateur.

1 reactie

 • Philippe Vander Haeghen

  4 maanden geleden
  Een huis kopen zonder het gezien te hebben in Spanje. Als dat maar goed komt...
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Dit voorspelt topeconoom voor ambtstermijn Joe Biden: “Geweld, opstanden en cyberaanvallen”

  Dit voorspelt topeconoom voor ambtster­mijn Joe Biden: “Geweld, opstanden en cyberaan­val­len”

  De Amerikaanse topeconoom Nouriel Roubini vergaarde wereldfaam door de kredietcrisis te voorspellen. In de zomer van 2020 voorzag hij dat Donald Trump de verkiezingen zou verliezen én zijn aanhangers zou ophitsen om in het verweer te komen tegen de uitslag. Beide voorspellingen zijn eveneens uitgekomen. Nu laat Roubini in het invloedrijke weekblad Der Spiegel zijn licht schijnen over de ambtstermijn van Joe Biden. Wat mogen we verwachten?
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph