Ariane en Sandra wilden letterlijk en figuurlijk hun grenzen verleggen, maar corona groeide roet in het eten voor de opening van hun bed-and-breakfast.
Volledig scherm
PREMIUM
Ariane en Sandra wilden letterlijk en figuurlijk hun grenzen verleggen, maar corona groeide roet in het eten voor de opening van hun bed-and-breakfast. © Jakobien Huisman

Ariane en Sandra zouden juist hun B&B openen toen de grenzen sloten: “Toen niks meer mocht, hebben we geschilderd alsof ons leven ervan afhing”

Drie hoge, wuivende palmbomen markeren het statige, witte huis van Ariane en Sandra, de Cortijo de Vilo. De bed-and-breakfast onder de Spaanse zon van de twee boezemvriendinnen, een lang gekoesterde droom, zou normaal op 1 mei officieel opengaan. Ariane: "Wij waren ons grijze leven in België grondig beu, en wilden het over een andere boeg gooien voor wij zélf grijs werden. We wilden letterlijk en figuurlijk onze grenzen verleggen.”

1 reactie

 • Etienne De Pauw

  4 maanden geleden
  Iedereen lijkt tegenwoordig wel een b&b te willen oprichten. Lijkt leuk tot je bedenkt hoe veel er al zijn, dat je maar enkele maanden (meestal van mei tot eind september) gasten hebt, hard moet werken (24/7) en er altijd zoiets als nu Covid-19 kan gebeuren. Dan zit je daar... Bedenk goed eer ge eraan begint dus!
 1. Journalisten belaagd door keetschoppers: “Ze denken dat wij meedoen met de politie en bewijsmateriaal verzamelen. Onzin natuurlijk”
  PREMIUM
  5

  Journalis­ten belaagd door keetschop­pers: “Ze denken dat wij meedoen met de politie en bewijsmate­ri­aal verzamelen. Onzin natuurlijk”

  Een cameraploeg wordt belaagd met pepperspray, een verslaggever wordt achterna gezeten door een meute woestelingen, een fotografe krijgt klappen, een ander een steen tegen het hoofd: de agressie keerde zich de voorbije dagen in Nederland ook tegen de media. “Ze denken dat wij bewijsmateriaal aan het verzamelen zijn. Dat is onzin natuurlijk”.
 2. Krantenwinkel geplunderd tijdens rellen, teller crowdfunding passeert 100.000 euro
  Den Bosch - UPDATE
  18

  Krantenwin­kel geplunderd tijdens rellen, teller crowdfun­ding passeert 100.000 euro

  Een dinsdag gestarte crowdfundingsactie voor een geplunderde krantenwinkel in de Nederlandse stad Den Bosch (Noord-Brabant) staat inmiddels op meer dan 100.000 euro. Gisteravond was al ruim 70.000 euro ingezameld. Bij het horen van dat bedrag schoot eigenaresse Maaike Neufeglise tijdens de uitzending van talkshow Jinek vol. De crowdfunding is een initiatief van weblog GeenStijl. Maaike is ontzettend dankbaar voor alle steunbetuigingen die ze tot dusver kreeg. Ook de ontslagnemende eerste minister Mark Rutte belde haar persoonlijk op.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken