François De Keersmaecker
Foto: Mpics
Volledig scherm
François De Keersmaecker Foto: Mpics © smb

Slechts één kans in zaak Propere Handen: 56 verdachten meteen naar hof van beroep

Als de 56 verdachten in de zaak Propere Handen ook effectief voor de rechter komen, zal dat meteen voor het hof van beroep zijn en dus niet voor de correctionele rechtbank. Dat komt omdat François De Keersmaecker, de ex-voorzitter van de Voetbalbond en verdachte in het dossier, plaatsvervangend rechter is voor de ondernemingsrechtbank in Mechelen. Dat betekent dat De Keersmaecker, samen met alle andere verdachten, meteen voor het hof van beroep zal worden berecht. Beroep is dan niet meer mogelijk. 

20 reacties

 • Benny Buyst

  3 dagen geleden
  En voor Keygnaert ng een paar design schoenen en een maatpak.
 • Francis Nagels

  3 dagen geleden
  In een echt eerlijke voetbal wereld ? Zouden deze mensen direkt uit hun functie moeten ontheven worden !! Tot un onschuld is bewezen ! Men moet nu direkt ingrijpen,en niet wachten,buiten allemaal dat zouden de supporters moeten eisen,het zouw voor elke club op termijn beter zijn.Te beginnen met de voetbalbond,ik hoop dat de politiek is ingrijpt in deze maffia,iedereen weet al jaren van deze bedriegers ! En toch zijn ze nog manager,voorzitter en etc.Weg ermee voor eens en altijd !
 • Guy Soetewey

  3 dagen geleden
  1 keer 2 keer in beroep de tovertruc van criminelen. Kunnen blijven procederen is een gunst aan criminelen
 • luc van win

  3 dagen geleden
  Zal wel weer veel bla bla en weinig boem boem worden T' is koning voetbal hé
 • BOB VAN DER VALK

  4 dagen geleden
  Er zijn nog altijd procedurefouten die kunnen worden ingeroepen en daar zijn ze nu al mee bezig, trust me. Nog iemand een Rolex?
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Beerschot en Standard moeten twee matchen achter gesloten deuren spelen als straf voor wangedrag van fans
  Play
  Jupiler Pro League
  12

  Beerschot en Standard moeten twee matchen achter gesloten deuren spelen als straf voor wangedrag van fans

  Beerschot en Standard kennen hun straffen voor het wangedrag van hun fans. Beide eersteklassers moeten - vanaf dat er geen beperkingen meer zijn op het aantal fans in de stadions - twee thuismatchen achter gesloten deuren afwerken, zo besliste het disciplinair comité van de voetbalbond. Beerschot kondigde al aan dat het in beroep gaat tegen die sanctie.