Mido
Volledig scherm
PREMIUM
Mido © HLN

“Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht ondanks handdruk stikken

VoetbalZelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de zesde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax. 

9 reacties

 • Wouter Van de Walle

  9 maanden geleden
  De zoveelste in de rij met massa's talent die alles hebben vergooid
 • André Van der Poorten

  1 jaar geleden
  Voorbeelden genoeg van die gasten die verblind waren door de centen ! En die ouders die alles al zagen blinken ! En die managers die die zakken vullen !
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  Prachtvoetballer geweest,maar verwaand en verblind door het geld.Begrijpelijk ook.Het was tenslotte een snotaap van 17/18...,maar wat een klasbak!Gentsupporter...
 • john Roderigas

  1 jaar geleden
  de tijd van belgische spelers te kopen zoals anderlecht vroeger deed om de tegenstanders te verzwakken is voorbij man, je moet het anders doen, de markt is open.
 • jurgen hens

  1 jaar geleden
  Ik zou ook ni twijfelen.
 1. Union weer alleen leider na spectaculaire zege tegen Eupen, fans misdragen zich opnieuw
  Jupiler Pro League
  9

  Union weer alleen leider na spectacu­lai­re zege tegen Eupen, fans misdragen zich opnieuw

  Union blijft leider in 1A na winst op Eupen in een match met de eerste plaats als inzet. Bijna 3.000 toeschouwers — het hoogste aantal dit seizoen — zagen Union eerst 0-2 uitlopen. Eupen sloeg terug, maar tot een wederuitgave van de match tegen Racing Genk — van 1-2 naar 3-2 — kwam het niet. Midden het offensief van de Panda’s klaarde Nielsen de klus met een derde doelpunt. Net als gisteren op Seraing werd ook aan de Kehrweg de wedstrijd een tiental minuten stilgelegd na wangedrag van de fans - ze gooiden aanstekers naar Union-keeper Moris.
 2. Genk-coach Van den Brom geraakt door vertrek van zijn assistent: “Maar we zitten nu eenmaal in een situatie waarin iets moet gebeuren”
  racing genk
  6

  Gen­k-coach Van den Brom geraakt door vertrek van zijn assistent: “Maar we zitten nu eenmaal in een situatie waarin iets moet gebeuren”

  Genk zit in lastige papieren, maar behoudt voorlopig het vertrouwen in coach John van den Brom. Assistent-coach Dennis Haar, verantwoordelijk voor de teamtactische wedstrijdvoorbereiding, werd wel aan de deur gezet. Van den Brom reageerde voor het eerst op het vertrek van Haar: “Dit is nooit een mooi moment, we zijn elkaars steun en toeverlaat, maar we zitten nu eenmaal in een situatie waarin iets moet gebeuren.”