BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions naar halve finale na ommekeer tegen Spanje: “We hebben karakter getoond”

Olympische SpelenDe Red Lions staan in de halve finales! Ze versloegen in hun kwartfinale Spanje met 3-1. De Spanjaarden kwamen op voorsprong na een controversiële goal, die achteraf wel degelijk geldig bleek. Na de rust hebben Alexander Hendrickx en Tom Boon de scheve situatie rechtgetrokken. Een medaille komt steeds dichterbij. In de halve finales wacht India, komende dinsdag om 3u30 Belgische tijd.

23 reacties

 • Jan Janssens

  3 maanden geleden
  Als ze spelen tegen India zoals tegen GB en Spanje, kunnen ze de finale vergeten, en zelfs een medaille, want dan zal het voor de 3e plaats waarschijnlijk tegen de Duitsers zijn en die worden alleen maar beter.
 • Maurice Keukelaers

  3 maanden geleden
  Waartoe dient een VAR als heel de wereld op TV vanuit verschillende hoeken duidelijk kan zien dat de bal vertrok buiten de lijn en het ene been de grond niet raakte binnen de lijn ?
 • Jean Petermans

  3 maanden geleden
  Klopt niet, 3.30 uur is Tokio tijd, dus 10.30 Belgische tijd.
 • Germain De Block

  3 maanden geleden
  In estafette geflikt,nu 2maal met deze ploeg,wat is er aan de hand?waar zit ons olympisch comite?of zijn die enkel goed voor de recepties!!
 • Eddie Van Riel

  3 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk, zo’n partijdige ref zou van alle wedstrijden verbannen moeten worden. Niet toevallig een Hollander, nu ze er zelf uitliggen.
 1. Ex-judoka Heidi Rakels kandidaat-voorzitter BOIC: “Tijd voor meer topfuncties in sport voor vrouwen”
  Olympische Spelen
  16

  Ex-judoka Heidi Rakels kandidaat-voorzitter BOIC: “Tijd voor meer topfunc­ties in sport voor vrouwen”

  Voormalig topjudoka Heidi Rakels, die kandidaat is om de nieuwe voorzitter te worden van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), zegt dat het “tijd is dat er meer topfuncties in de sport naar vrouwen gaan”. Als ze verkozen raakt, wil Rakels dat België op termijn één medaille per miljoen inwoners op de Olympische Spelen behaalt, in totaal dus elf stuks.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.