Tom Boon viert.
Volledig scherm
Tom Boon viert. © BELGA

Red Lions komen niet verder dan gelijkspel tegen Britten, schade bij Hendrickx valt mee na stick in het gezicht

Olympische SpelenDe Red Lions hebben hun laatste poulematch niet kunnen winnen. Tegen Groot-Brittannië kwamen onze landgenoten twee keer op achterstand, maar Tom Boon en Thomas Briels wisten toch een gelijkspel uit de brand te slepen: 2-2. Zondag staan de Belgen in de kwartfinales oog in oog met Spanje.

6 reacties

 • Lowi Verborgt

  3 maanden geleden
  Je ziet het al aankomen. Net niet.
 • Lucas Theophiel

  3 maanden geleden
  België is top in, net niet???
 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Onze atleten gaan serieus uit hun pijp moeten komen om het aantal medailles van voor 5 jaar te evenaren. Ttz ...Nog 2 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen. Ben benieuwd.
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  We waren al geplaatst als eerste, logisch dus
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Het zit onze Belgen toch echt niet mee deze OS. Paar 4de plaatsen, slechte buitenbaan bij het roeien en nu onze beste hockeyspeler uit de wedstrijd gemept, hopelijk niet uit het tornooi
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”
  PREMIUM
  5

  PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”

  Twaalf jaar lang was hij de machtigste Belg van de wereld: Jacques Rogge. De zeiler en dokter die van 2001 tot 2013 voorzitter was van het Internationaal Olympisch Comité, is op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was een leider uit vervlogen tijden, een slimme diplomaat die in de media liefst aan de oppervlakte bleef, en zijn reputatie vooral achter de schermen opbouwde. Mr. Clean werd hij soms genoemd, ook omdat hij de strijd tegen doping aanging. De vlaggen van het IOC zullen overal te wereld vijf dagen halfstok hangen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?