Herbeleef de dag vol feestgedruis van de Gouden Lions: aankomst op Zaventem, open bus door Brussel en vieren met honderden fans op Rogierplein

Olympische SpelenIn de late namiddag zijn Nafi Thiam, Noor Vidts, de Belgian Cats en de Red Lions met ‘De Gouden Vlucht’ geland op Zaventem. Nadien ging het voor onze hockeyhelden richting een open bus, die hen door het centrum van Brussel reed. Het feest barstte helemaal los op het Rogierplein, waar honderden fans hen opwachtten. 

26 reacties

 • Eddy DESMET

  6 maanden geleden
  Het was TOP en wees gerust : heel wat jongeren zullen getriggerd worden om in de voetsporen van de hockeyspelers te treden én hun teamspirit verder uit te dragen, want hierin schuilde het grootste deel van hun succes ! Eendracht maakt macht / L'union fait la force.
 • Suzy Claes

  6 maanden geleden
  Benieuwd hoeveel Corona positieven dit feestje weer gaat opleveren.
 • Walter Lippens

  6 maanden geleden
  Die gastjes hebben net iets teveel noten op hun zang om nog sympathiek te zijn.
 • ANDRE AERTS

  6 maanden geleden
  België is dan ook het enige en het onnozelste land dat voor elke sport een naam kiest of er een aan geeft, red dit , red dat, overbodig.
 • Christiaan Vernist

  6 maanden geleden
  Stop eens met vergelijken met andere landen. België heeft qua inwonersaantal zeer goed gedaan. Als je Nederland qua inwoners vergelijkt staan die los eerst. 2de staan mijlenver weg. De vraag is enkel hoe komt dat?
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.