De Belgian Tornados moesten zich aan de meet bekommeren om een geblesseerde Jonathan Borlée.
Volledig scherm
De Belgian Tornados moesten zich aan de meet bekommeren om een geblesseerde Jonathan Borlée. © BELGA

Blessure Jonathan Borlée zorgt voor domper: “Morgen in finale alles geven, dat is het minste wat we voor hem kunnen doen”

Olympische SpelenDe Belgian Tornados zijn in 2:59.37 als derde geëindigd tijdens de tweede reeks van de 4x400 meter op de Olympische Spelen in Tokio. Dat volstond voor kwalificatie voor de finale, die zaterdag om 14u50 Belgische tijd wordt gelopen. Er was wel een domper: Jonathan Borlée blesseerde zich in de slotmeters. 

6 reacties

 • yvette van grasdorf

  4 maanden geleden
  Komaan tornado’s Nu al top
 • Johan Hendrickx

  4 maanden geleden
  De spelen teveel voor de tweeling Borlée, zoveel is duidelijk.
 • Ludo Janssens

  4 maanden geleden
  Denk dat er niet veel gegeven moet worden, als ze in de eerste groep hadden gezeten waren ze al uitgeschakeld geweest, met hun tijd waren ze daar 6de geworden na Nederland.
 • Dirk Vanhecke

  4 maanden geleden
  Jan Janssens, duidelijk dat jij niet veel van atletiek kent. Jonathan ging de laatste vijftig meter niet meer vooruit door zijn blessure. Wat tijd heeft hij daar nog mee verloren denk je. Altijd alleen kritiek geven is gemakkelijk.
 • Jan Janssens

  4 maanden geleden
  Zowel de vrouwen als de mannen hebben ongelooflijk veel geluk dat ze niet in de andere reeks zaten, want dan was het over en uit geweest. De mannen hebben zelfs de traagste tijd van alle finalisten.