Wout van Aert ontgoocheld: “Mentaal zat ik niet fris meer. Ik kan eigenlijk niet snel genoeg thuis zijn”

Olympische SpelenGeen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.” 

127 reacties

 • François Driesen

  3 maanden geleden
  Wout zeer goed gewerkt daar in Japan .Grote Meneer daar in Japan .Wij de Belgen zijn Fier op jou . Weer een kempenaar die zich laat gelden tussen die andere helden.
 • marc alaerts

  3 maanden geleden
  Wat een mooie verdiende commentaren hier op HLN . Ongekend . Zo goed als geen negativisme. Doe zo voort. En de prestaties van al onze Belgen in het vermoeide uitgestelde olympisch spelen . Uitmuntend ! En een genot om naar die diversiteit van sporten te kijken .
 • Wilfried David

  3 maanden geleden
  Wout u bent geen machine het idd al goed geweest vergeet u rust niet
 • Eric Couwels

  3 maanden geleden
  Prachtprestatie van Wout en Remco in de tijdrit. Wout heeft op de beide disciplines, dus de de wegrit en de tijdrit het best gepresteerd van heel het peloton. Met iets meer hulp in het laatste gedeelte van de wegrit, zat er goud in op de wegrit en een medaille in de tijdrit. Roglic was niet te kloppen. Demoulin en Dennis zeker wel. Remco komt terug uit een zware hinderlijke, langdurige kwetsuur.
 • Reinhart Vandeneede

  3 maanden geleden
  Veel lof en respect voor deze atleet en méns !