Evenepoel eerlijk na olympische tijdrit: “Zou Wout en Yves selecteren voor WK tijdrijden”

Olympische SpelenRemco Evenepoel (21) heeft geen knalprestatie kunnen neerzetten in de olympische tijdrit. Evenepoel finishte als negende, op meer dan 2 minuten van de ongenaakbare Primoz Roglic. “Het is duidelijk dat ik nog veel werk heb richting komend seizoen”, aldus een eerlijke Evenepoel, die Wout van Aert en Yves Lampaert naar voren schuift als tijdrijders op het WK in september.

39 reacties

 • J-P Deman

  3 maanden geleden
  Opmerkelijk dat hij dit pas nu zegt...
 • Jean-marie Van Doren

  3 maanden geleden
  Waarom Lampaert? Geef me maar Campenaerts!
 • LAURENT DEVRIENDT

  3 maanden geleden
  dikke proficiat aan deze twee toppers Veel mensen beseffen niet eens dat het al een prestatie is om mee te doen aan de spelen En dan nog een top 10 behalen is een top prestatie Grote klasse en veel bewondering voor deze mannen de kritiek van sport journalist HvW is zeer flauw Heeft deze al een druppel gehad van te sporten of zweet hij van zijn pen vast te houden Mannen luister niet naar deze zeveraar die zo dikwijls in de clinch ligt met vele personen een gazette sporter Proficiat Wout en Remco
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Het is een renner met klasse maar dat hij zijn afspraken niet nakomt om Wout te helpen is minder. Beter worden als Wout nu moet ik toch lachen, laten we eerst eens kijken of hij nog terug kan komen op het niveau van vroeger en dat hij dan maar eens probeert te winnen in plaats van het altijd maar uit te leggen met niets zeggende woorden.
 • Jean-Pierre Kerbusch

  3 maanden geleden
  Wat had je dan verwacht ? Remco is nog maar 6 maanden terug aan het fietsen en stapte 10 maanden geleden nog met krukken , als je daarmee rekening houdt is een 9de plaats uitstekend . Proficiat Remco 👍
 1. Een echte olympische heldin: Poolse speerwerpster veilt zilveren medaille om hartoperatie van jongetje te bekostigen
  29

  Een echte olympische heldin: Poolse speerwerp­ster veilt zilveren medaille om hartopera­tie van jongetje te bekostigen

  Nadat ze botkanker heeft overwonnen, staat de Poolse speerwerpster Maria Andrejczyk (25) anders in het leven. De focus op het lot van anderen. Om de hartoperatie in Amerika van een Pools jongetje te financieren, staat ze daarom maar al te graag haar zilveren olympische medaille uit Tokio af. Met dat geld moet de 150.000 euro dure operatie van Miloszek mede gefinancieerd worden.