REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Red Lions sturen ook Duitsland wandelen na blitzstart, groepswinst wenkt

Olympische SpelenDe Red Lions tonen hun olympische grinta: na Oranje mag Duitsland zich na een 3-1-optater bezinnen. De twee zwaarste pouletegenstanders zijn zo gepasseerd en de beoogde plek als groepswinnaar wenkt. Bezorgdheid wel over een voetverzwikking van Nicolas De Kerpel: is zijn olympisch toernooi al over?

0 reacties

  1. Australisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantaine van 28(!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegenwoordigen”
    Olympische Spelen
    8

    Austra­lisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantai­ne van 28 (!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegen­woor­di­gen”

    Het Australisch Olympisch Comité (AOC) verzet zich tegen de strenge quarantaineregels van de staat Zuid-Australië. 16 atleten die naar die staat terugkeren, zullen in totaal maar liefst 28 dagen in quarantaine moeten doorbrengen. ‘Een buitenproportionele maatregel’ die volgens het AOC niets met veiligheid of wetenschap te maken heeft. “Andere landen vieren hun atleten bij terugkomst, wij geven ze een wrede behandeling”, luidt het in een statement.