ANP
Volledig scherm
© ANP

NOS ziet noodlot toeslaan bij Van der Poel en schakelt midden in race over naar... handboogschieten

17 reacties

 • Dimi Raes

  3 maanden geleden
  Met alle respect voor MVDP hij is een fantastische atleet. Maar ik vind dit wel heel raar dat enkel hij niet op de hoogte was en al de rest wel. Dat is het enigste wat ik erover te zeggen heb. Voor de rest wens ik hem een goed herstel en dat hij terug op niveau komt om samen met WVA de koersen te domineren.
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Het gekke is dat TV stations die het ganse jaar zowat bezig zijn met kijkcijfers, niet onterecht want het gaat uiteindelijk om de kijkers, nietwaar, zich op dat moment niks aantrekken van de drie miljoen kijkers voor hun TV die naar de koers aan het kijken zijn. En dit om enkele familieleden thuis te plezier om hun vriend/broer een boog te zien spannen. Dit is totaal geen respect hebben voor hun bestaansrecht, namelijk de kijker.
 • patrick isenborghs

  3 maanden geleden
  denk niet dat je vdp moet leren hoe je zulke hindernissen moet nemen .Wat er echt van aan is weet ik niet , al zijn er andere mtb specialisten die als al weten . Hij zal zich met opzet laten vallen hebben zekers. Proficiat aan de verdiende winnaar
 • Jeroen Custers

  3 maanden geleden
  Voor de springers had de plank geen enkele meerwaarde of hinder, waarom dan weghalen? Als VDP zich voorbereidt op een wedstrijd met plank, dan is het begrijpelijk dat hij valt. @Peter, als je blind een parcours kan rijden en ze veranderen het parcours, dan is dat wel een wezenlijk verschil. Dat de plank er tijdens het testevent in 2019 niet was, is geen uitleg, tijdens de verkenning was hij er wel. Bij het veldrijden gaan ze ook niet ineens twee balken op het parcours leggen na de verkenning.
 • Peter Van Mol

  3 maanden geleden
  Hij kon het parkoer toch blind rijden? Dan moet een weggenomen plank zeker geen probleem zijn voor de ‘vliegende’ hollander…
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”
  PREMIUM
  5

  PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”

  Twaalf jaar lang was hij de machtigste Belg van de wereld: Jacques Rogge. De zeiler en dokter die van 2001 tot 2013 voorzitter was van het Internationaal Olympisch Comité, is op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was een leider uit vervlogen tijden, een slimme diplomaat die in de media liefst aan de oppervlakte bleef, en zijn reputatie vooral achter de schermen opbouwde. Mr. Clean werd hij soms genoemd, ook omdat hij de strijd tegen doping aanging. De vlaggen van het IOC zullen overal te wereld vijf dagen halfstok hangen.
 3. Australisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantaine van 28(!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegenwoordigen”
  Olympische Spelen
  8

  Austra­lisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantai­ne van 28 (!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegen­woor­di­gen”

  Het Australisch Olympisch Comité (AOC) verzet zich tegen de strenge quarantaineregels van de staat Zuid-Australië. 16 atleten die naar die staat terugkeren, zullen in totaal maar liefst 28 dagen in quarantaine moeten doorbrengen. ‘Een buitenproportionele maatregel’ die volgens het AOC niets met veiligheid of wetenschap te maken heeft. “Andere landen vieren hun atleten bij terugkomst, wij geven ze een wrede behandeling”, luidt het in een statement.
 4. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?