Cynthia Bolingo.
Volledig scherm
Cynthia Bolingo. © Photo News

HERBELEEF. Cynthia Bolingo kampt met spierblessure, maar “competitie niet in gevaar” - Djokovic verplettert Nishikori op weg naar laatste vier

6 reacties

 • Will van Gaal

  3 maanden geleden
  Jullie Belgen moeten die zotte bijnamen en hoe mooi jullie wel zijn gekleed op de spelen eens achterwege laten , en wat meer focussen op de sport zelf , en niet Jan en alleman de schuld geven als het weer eens niet lukt voor de sporters .
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Hopelijk want ze was net in de vorm van haar leven
 • christophe baele

  3 maanden geleden
  We hebben zeer goeie topsporters maar qua eerlijkheid en eerlijke kansen zijn we zo al heel wat eremetaal afgepakt. Wij halen in jeugdreeksen tot 15, 16 jaar even goeie resultaten en soms beter dan de Nederlanders en dan loopt er iets mis als het om de knikkers gaat. @Piet Priem wat een belediging voor al het harde werk dat veel Belgische sporters doen. Alsof Belgen minder hard werken dan Nederlanders. Het concept zit in NL in het onderwijs helemaal anders in mekaar.
 • Piet Priem

  3 maanden geleden
  @ Adriaan De Backer, nuchtere hardwerkende inwoners.
 • monique bolen

  3 maanden geleden
  Adriaan het is iets dat gekend is hé zowel in zwembad, op de piste lopen en blijkbaar dat bij roeien in de buitenbanen altijd benadeeld zijn, en het gaat er niet altijd eerlijk aan toe blijkbaar bij het toewijzen van de banen. Denk dat we in sommige sporten af en toe eens een grote mond mogen opzetten zodat we ook gehoord worden.