AP
Volledig scherm
© AP

Zeker van groepswinst: Red Lions spelen Canada op een hoopje en winnen 9-1

Olympische SpelenDe Red Lions blijven door het hockeytoernooi wervelen op de Olympische Spelen.  De hockeymannen zetten in hun vierde groepswedstrijd Canada bijzonder vlot opzij met 9-1. De Lions zijn al zeker van een plaats in de kwartfinales. 

2 reacties

 • Tim De Meyer

  3 maanden geleden
  Paulus De Mos red lions is de hockeyploeg en de 3x3 basket zijn de belgian lions
 • Paulus de Mos

  3 maanden geleden
  Huh , de 3x3 basketballers waren toch al de Lions ? Als men die onzin met die Engelse dierennamen dan echt zo nodig door wil zetten wees dan in ieder geval nog een beetje origineel Flames , lions , sharks ,cats , het zou wat win eerst eens een plak ,dan verzinnen wij daar wel een een mooi koosnaampje bij Tot die tijd zijn ze gewoon het Belgisch heren hockey team voor mij
 1. Olympisch kampioen bedankt vrijwilligster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”
  Play

  Olympisch kampioen bedankt vrijwillig­ster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”

  Het had niet veel gescheeld of de Jamaicaanse atleet Hansle Parchment, die in Tokio goud won op de 110 meter hordelopen, had zijn race gemist. Op de dag van de halve finale stapte hij per ongeluk op de verkeerde bus, die hem niet naar de atletiekbaan, maar naar een watersportcentrum bracht. Er was te weinig tijd om een bus terug te nemen, maar gelukkig was een vrijwilligster zo vriendelijk de man geld te geven voor een taxi, zodat hij toch nog op tijd arriveerde voor de race, waar hij later goud pakte.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.