Wesley Theunis, verzorger en beste vriend van Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Theunis, verzorger en beste vriend van Wout van Aert. © Jumbo-Visma/Bram Berkien

DUBBELINTERVIEW. Wout van Aert en vaste verzorger en boezemvriend Wesley Theunis: “Een tattoo als Wout wint? Zeker geen olympische ringen”

Olympische SpelenAmbitie. Perfectionisme. Oog voor detail. Pasta en Italiaanse wijn. En kleine Georges, natuurlijk. Zo is er wel meer, op Club Brugge na, dat Wout aan Wes bindt. En Wes aan Wout. Wout van Aert (26) en zijn vaste verzorger Wesley Theunis (44): twee handen op één... euh… kuit.

8 reacties

 • guido donck

  7 dagen geleden
  Heel mooi verhaal ❤️
 • Rik Cappelle

  7 dagen geleden
  @vangeel.....Amstel Gold Race Ronde v Vlaanderen Strade Bianchi WK Cyclo cross rit en gele trui Ronde v Frankrijk gedragen enz... Allemaal uitgezochte wedstrijden waarschijnlijk ?
 • Jan Van Bavel

  7 dagen geleden
  VDP, NYS, VA en nog heel veel anderen laten zien dat er hoge prestaties mogelijk zijn. Die heel veel anderen komen niet in de picture maar zijn wel de belangrijkste !
 • van Dessel Wim

  7 dagen geleden
  Er zijn er in Tokio wel een stuk of 20 die willen en ook kunnen winnen ... Blijft gedeeltelijk beetje loterij, daarom zo mooi dat Wout een knappe Toer heeft gereden. Die momenten pakken ze hem nooit meer af!
 • vangeel guido

  7 dagen geleden
  MVDP kan ook winnen maar in parijs was die niet te vinden.Deze kiest zijn wedstrijden uit net zoals een kindje.Nee echt de beste crosser van de wereld is Sven NYS.Die wereldkampioenen truitjes wil niks zeggen.
 1. Recordaantal besmettingen in Tokio maar olympische bubbel houdt stand

  Recordaan­tal besmettin­gen in Tokio maar olympische bubbel houdt stand

  Vandaag telt Tokio 2.848 nieuwe coronabesmettingen, het hoogste dagaantal ooit en vier keer het gemiddelde aan het eind van vorige maand. Binnen de olympische bubbel lijkt de situatie veel beter onder controle. In Tokio lag de positiviteitsratio op 30 procent, bij de aankomsten op de internationale luchthavens van Japan lag de positiviteitsratio tussen 1 en 25 juli op 0,08 procent. In dezelfde periode werd onder de atleten en bezoekers van de Spelen een positiviteitsratio van 0,02 procent opgetekend. “We houden het testniveau heel hoog en de besmettingsgraad heel laag”, verzekerde Mark Adams, woordvoerder van het Internationaal Olympisch Comité.
 2. Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”
  Play
  Olympische Spelen
  71

  Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”

  Hij had de kritiek verwacht, Patrick Evenepoel. “Nu zal de vraag rijzen of Evenepoel zijn plaats op deze Olympische Spelen wel verdiend heeft”, reageerde hij bij VTM Nieuws na de tijdrit. Onder andere op Twitter viel al snel menig kritische noot, waarop de vader van Remco reageerde met twee foto’s die duidelijk maken welke weg Evenepoel al afgelegd heeft na zijn val in de Ronde van Lombardije.

Olympische Spelen