Axel Merckx zal Van Aert er alles uit halen in de wegrit in Tokio.
Volledig scherm
PREMIUM
Axel Merckx zal Van Aert er alles uit halen in de wegrit in Tokio. © AP/RV

Axel Merckx zag hoe Van Aert hulp ontbrak om te winnen: “Evenepoel had van goudwaarde kunnen zijn”

Olympische SpelenTweede na een ongelijke strijd. Axel Merckx (48), zelf derde op de Olympische Spelen van Athene 2004, spreekt over “een heel mooie zilveren medaille” voor Wout van Aert. “Hij heeft alles gedaan wat mogelijk was. Het enige spijtige is dat Evenepoel ontbrak in de finale: die had letterlijk van goudwaarde kunnen zijn.”

187 reacties

 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Evenepoel kon niet beter een wanhoopspoging was niet instaat van Aert te helpen op het einde zakte er door geeft het toch zelf verklaart
 • Liliane Vervliet

  3 maanden geleden
  Remco kwam ,zag en bolde het af !( Na de vaststelling dat er niets in zat voor zijn persoontje )
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Evenpoel ?veel bla ,bla niks bewezen dit jaar ! Dylan Theunis was de juiste man geweest
 • René Van Halen

  3 maanden geleden
  Dylan Teuns was de enige die in vorm was en in staat geweest zou zijn om mee te zijn en daarna Wout van Aert te steunen in de achtervolging. De eerste acht komen allemaal uit de Tour. Van Aert mist het goud door een misrekening van de bondscoach, die zijn selectie veel te vroeg heeft gemaakt. En in plaats van Van Avermaet had men evengoed Tim Declercq kunnen selecteren. Die is daar in gespecialiseerd. Evenepoel en Van Sevenant waren de grootste ontgoochelingen. Waarom waren die geselecteerd?
 • dina van brabant

  3 maanden geleden
  toch teleurgesteld in evenepoel was geen moment een steun voor van aert.terwijl alle andere landgenoten zich volop gegeven hebben voor de kopman
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  148

  Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”

  Van gouden Nina over de Red Lions tot topachtzwemster Fanny Lecluyse: dat zij hun olympische premies in België belast zouden zien, zorgt voor ophef. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) sust door te werken aan een uniforme wet die vrijstelling kan bieden. De timing voor de Tokio-atleten lijkt wél krap. “Anders zullen het meubeltjes van Ikea worden.”