Seferovic viert zijn goal, Kompany en Tielemans kijken toe.
Volledig scherm
Seferovic viert zijn goal, Kompany en Tielemans kijken toe. © BELGA

Slaat man die voor Belgische nachtmerrie zorgde straks opnieuw toe?

VoetbalHij voltrok de nachtmerrie van Luzern twee jaar geleden voor de Rode Duivels. Haris Seferovic (28) scoorde een hattrick tegen Courtois, maar is nog steeds op zoek naar erkenning. Een nieuwe knalprestatie zou hem daarbij helpen. “Hij is vooral een killer in de box.”

0 reacties

 1. Thibaut Courtois zat in tribune na slechte nacht: “Wellicht verkeerd gelegen in bed”
  Rode Duivels
  1

  Thibaut Courtois zat in tribune na slechte nacht: “Wellicht verkeerd gelegen in bed”

  Normaal zou Thibaut Courtois gisteren aan de aftrap verschenen zijn. In laatste instantie moest Roberto Martínez dat plan wijzigen. "Want Thibaut is opgestaan met pijn aan de schouder, hij heeft wellicht slecht gelegen in bed. Het is niks ernstigs, een paar dagen rust volstaat, maar we wilden toch geen risico nemen." Door het forfait van Courtois kwam Club-doelman Simon Mignolet in de ploeg.
 2. Studio-analisten niet onder de indruk van statement Rode Duivels: “In Qatar bellen ze nu niet naar elkaar: ‘Heb je dat gezien in België?’”
  Play
  Rode Duivels
  16

  Stu­dio-analisten niet onder de indruk van statement Rode Duivels: “In Qatar bellen ze nu niet naar elkaar: ‘Heb je dat gezien in Bel­gië?’”

  Met de boodschap ‘Football Supports Change’ op het shirt maakten de Rode Duivels voor de aftrap van het kwalificatieduel tegen Wit-Rusland hun statement over het WK in Qatar. Het was een initiatief van de spelersgroep en een gezamenlijke actie met Noorwegen, Nederland, Duitsland en Zweden. Onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder waren niet onder de indruk van het statement.
 1. Bondscoach Martínez over afwezigen, late afreis naar Praag en toestanden in Qatar: “Boycot is niet de juiste oplossing”
  Play
  Rode Duivels
  12

  Bondscoach Martínez over afwezigen, late afreis naar Praag en toestanden in Qatar: “Boycot is niet de juiste oplossing”

  Na de winst tegen Wales gaan de Rode Duivels in Tsjechië voor niets minder dan 6 op 6. Yannick Carrasco kan Thorgan Hazard niet vervangen, “maar we hebben voldoende opties”, vertelt bondscoach Roberto Martínez aan VTM Nieuws. Hij had het ook over de late afreis naar Praag en steeds meer landen die hun ongenoegen uiten over de toestanden in Qatar. “We zullen een stelling innemen als alles duidelijk is.”
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal