Zussen Mandy en Gloria (links) en presentatrice Danira Boukhriss (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Zussen Mandy en Gloria (links) en presentatrice Danira Boukhriss (rechts). © Suitsherwell & Shari Ruzzi / @danira_bt op Instagram

Zussen Mandy en Gloria maken maatpakken voor vrouwen, en die trend slaat aan. “Je kan hem ook sexy dragen op een date. Ik spreek uit ervaring”

In de kast van presentatrice Danira Boukhriss prijkt sinds mei een wit kostuum van Suitsherwell. En ze is niet de enige vrouw die het voorbije jaar de kracht van het pak ontdekte. Mandy (31) en Gloria (28), bedenksters van Suitsherwell, leiden de revolutie in ons land. “Onze pakken zijn serieus, stijlvol, én sexy. Vrouwen moeten inzien dat ze dat állemaal kunnen zijn.” Een modepsycholoog en sociaal psycholoog verklaren de trend, en een styliste tipt hoe je een mooi kostuum kiest en stylet. 

  1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
    Gouden Cross

    Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

    Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.