Kate met haar jongste zoontje, prins Louis.
Volledig scherm
PREMIUM
Kate met haar jongste zoontje, prins Louis. © Photo News

Zo grijpt Kate Middleton in als haar kinderen stout zijn in het openbaar. Pedagoog: “Haar methode werkt beter dan straffen”

“Kates opvoedingsstijl noemen we ‘autoratief’ of democratisch”. Volgens de Britse krant ‘The Sun’ zorgt de hertogin ervoor dat haar royale nageslacht zich voorbeeldig gedraagt buitenshuis door ‘codewoorden’ en andere doordachte methodes te gebruiken. Pedagoog Pedro De Bruyckere licht toe waarom haar opvoedingsstijl werkt en hoe je hem toepast als ouder. “Het lijkt op onderhandelen, maar is subtieler dan dat.”

 1. Je placenta voor altijd bewaren? Dat kan, deze twee preparateurs maken er kunst van

  Je placenta voor altijd bewaren? Dat kan, deze twee prepara­teurs maken er kunst van

  Een placenta of moederkoek is iets bijzonders. Het dient als een soort batterij tussen de vrouw en het kind dat ze aan het baren is, toch wordt 'ie na bevalling meestal rechtstreeks in vuilbak gegooid. Broer en zus Jan Bouten (69) en Ursula Broers (56), die beiden preparateurs zijn, vinden dat zonde, dus zij maken er kunst van. Op die manier hebben kersverse mama’s een blijvende herinnering aan deze speciale periode uit hun leven.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar