Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Zichtbare bh-bandjes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

De zomer is ein-de-lijk in aantocht en dat betekent dat we onze zwierige jurkjes weer naar boven mogen halen. Maar veel zomerse outfits kennen ook een keerzijde. Denk: opwaaiende rokjes tijdens een fietstochtje of zichtbare bh-bandjes bij een kleedje met een open rug. Niet zo handig of flatterend. Maar daarvoor hoef je die leuke kleedjes nog niet aan de kant te schuiven. Wij zetten vijf geniale fashion hacks voor jou op een rijtje, zodat jij je niet langer zorgen hoeft te maken om jouw outfit.

  1. Het nektapijt is opnieuw hip, ook bij popsterren als Rihanna en Miley Cyrus. “Leuk om te rebelleren tegen gevestigde schoonheidsidealen”

    Het nektapijt is opnieuw hip, ook bij popsterren als Rihanna en Miley Cyrus. “Leuk om te rebelleren tegen gevestigde schoon­heids­ide­a­len”

    Ongeveer een maand geleden onderging fitnesscoach Loewi Monbaliu een transformatie. Ze zei vaarwel tegen haar lange lokken en ruilde die in voor een 'mullet’, ofwel, een kort kapsel met een nektapijt. Ze is niet de enige, grote sterren zoals Miley Cyrus en Rihanna gingen haar al voor. We kunnen nu dus officieel zeggen dat het kapsel een ding is. “Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Het straalt meer karakter uit”, aldus Loewi.