Deze foto werd gemaakt bij het krieken van de dag op de Sint-Michielsbrug in Gent.
Volledig scherm
Deze foto werd gemaakt bij het krieken van de dag op de Sint-Michielsbrug in Gent. © Guy Kokken

Woestijnvis-producer Inge Sierens is het productiefst in de ochtenduren: “Regelmaat is een tegengif voor de chaos in mijn hoofd”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: producer en schrijfster Inge Sierens. Tot begin dit jaar was ze in dienst bij Woestijnvis. Onlangs debuteerde ze als auteur met haar eerste roman ‘Blauw dat wemelt’, uitgegeven bij Manteau. “In de roman is de ontrouw gebaseerd op eigen ervaring. Maar mijn man weet waar de fictie begint en de waarheid stopt.” 

 1. Olga Leyers en haar vriendinnen over een generatie die weet wat ze wil: “Je eigen keuken, je wasmachine, je bed opmaken? Het is als met de Barbies spelen maar dan in het groot”

  Olga Leyers en haar vriendin­nen over een generatie die weet wat ze wil: “Je eigen keuken, je wasmachine, je bed opmaken? Het is als met de Barbies spelen maar dan in het groot”

  Dat we Olga Leyers (23) al meer dan een jaar niet op televisie zien, is geen toeval. De jongste dochter van clan Leyers focust exclusief op haar studies rechten. Ze woont voor het eerst in haar leven alleen en heeft ook in de liefde een zekere rust gevonden. “Ik ben gelukkiger dan ooit. Het voelt als Olga 2.0.”
 2. Chocolatier Dominique Persoone staat elke ochtend ‘ziekelijk vroeg’ op om te verbouwen: “Mijn handen en rug zijn kapot ’s avonds, maar ik vind het zalig”
  PREMIUM

  Chocola­tier Dominique Persoone staat elke ochtend ‘ziekelijk vroeg’ op om te verbouwen: “Mijn handen en rug zijn kapot ’s avonds, maar ik vind het zalig”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: chocolatier Dominique Persoone (52). Hem een ochtendmens noemen, is een understatement. Elke dag staat hij om 4 uur op. “Mijn vrouw wordt er onnozel van.” Maar Persoone is veel te graag in de weer. “Ik zie dat ook bij de deelnemers van ‘Junior Bake Off’. Die kinderen zijn daar al om 7 uur. Vol goesting om in de dag te bijten. Ik herken dat volledig. Dat is passie.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val