Deze foto werd gemaakt bij het krieken van de dag op de Sint-Michielsbrug in Gent.
Volledig scherm
Deze foto werd gemaakt bij het krieken van de dag op de Sint-Michielsbrug in Gent. © Guy Kokken

Woestijnvis-producer Inge Sierens is het productiefst in de ochtenduren: “Regelmaat is een tegengif voor de chaos in mijn hoofd”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: producer en schrijfster Inge Sierens. Tot begin dit jaar was ze in dienst bij Woestijnvis. Onlangs debuteerde ze als auteur met haar eerste roman ‘Blauw dat wemelt’, uitgegeven bij Manteau. “In de roman is de ontrouw gebaseerd op eigen ervaring. Maar mijn man weet waar de fictie begint en de waarheid stopt.” 

 1. OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

  OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

  Werd je ooit gepest of raar bekeken door een onvolmaaktheid, maar ben je ondertussen blij met je prachtige zelf? Voldoe jij niet aan het zogezegde schoonheidsideaal, maar voel je je (eindelijk) goed in je vel? Ben je fier op je lichaam ondanks je imperfecties of beperking? Heeft je lijf je teleurgesteld of in de steek gelaten, maar ben je er sterker uitgekomen? Heb je je lichaam tot het uiterste gedreven, bijvoorbeeld door een verslaving of als extreme sporter, en heeft dat zijn sporen nagelaten?
 2. Acteur Michaël Pas is een nachtmens: “Mijn vrouw en ik zijn al 30 jaar samen. Ons geheim? We staan samen op en gaan samen slapen”
  PREMIUM

  Acteur Michaël Pas is een nachtmens: “Mijn vrouw en ik zijn al 30 jaar samen. Ons geheim? We staan samen op en gaan samen slapen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: acteur Michaël Pas. Normaal is hij een nachtmens, maar corona ontregelt naast zijn ritme ook zijn leven. “Het theater ligt volledig stil. Dus ik word vroeger wakker dan normaal. De meeste acteurs zijn het wel gewend dat er af en toe luwe periodes zijn. Maar sommige collega’s hebben sinds maart amper kunnen werken en zien nu wel de bodem van hun spaarpot.”
 3. Kinderpsychiater Ilse Van Loy, de vrouw van Peter Van de Veire: “Ondertussen maak ik weleens een mopje over wat ons overkomen is”

  Kinderpsy­chi­a­ter Ilse Van Loy, de vrouw van Peter Van de Veire: “Ondertus­sen maak ik weleens een mopje over wat ons overkomen is”

  Ze is getrouwd met radiomaker Peter Van de Veire, heeft samen met hem zoontje Lex en werd dertien jaar geleden plusmama van zijn kinderen Jitske (27), Kato (24) en Hebe (21). Maar Ilse Van Loy is ook kinder- en jeugdpsychiater, en ze werkt hard om hulpbehoevende jongeren aan de therapie te helpen die ze nodig hebben. NINA sprak haar twee uur lang, over haar werk, haar mama zijn, haar jeugd en haar huwelijk.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo