NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© NINA

Werkt een natuurlijke deodorant van 7 euro even goed als eentje van 35 euro? Beautyredactrice Sophie test er vijftien. “Ai, mijn zweetklieren winnen de strijd”

Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze maand? Natuurlijke deo’s. Die zijn sinds het voorbije jaar talrijk in het deoschap aanwezig. Maar ze mogen dan wel lief zijn voor de natuur en je lijf, ze zijn dat vaak minder voor het reukorgaan van de mensen naast je op de bus. Beautyredactrice Sophie test er vijftien, op zoek naar de beste. Is dat de goedkope deodorant van 7 euro? Of moet je 35 euro over hebben voor geurvrije oksels? “Op een doorsnee werkdag wil ik niet meteen naar een wandelende sauna ruiken.”

  1. Onze redactrice test 3D-geprinte zooltjes: “Al na een paar dagen voel ik ze niet meer zitten en is ook mijn kniepijn verleden tijd”
    PREMIUM

    Onze redactrice test 3D-geprinte zooltjes: “Al na een paar dagen voel ik ze niet meer zitten en is ook mijn kniepijn verleden tijd”

    Als we al iets positiefs hebben overgehouden aan de coronamiserie, dan is het wel dat we massaal meer begonnen te wandelen. Domper: daarmee namen ook de rug-, heup-, knie- en voetklachten toe. Maar dankzij de nieuwste (Belgische!) technologie kunnen die vaak verholpen worden met 3D-geprinte inlegzolen van Phits, op maat van je voet(afwijking). “De mogelijkheden zijn op enkele jaren tijd enorm toegenomen, zowel voor gewone gebruikers als voor sporters”, geeft kinesitherapeute Eef Lantin mee. Hoeveel kost dat en hoe gaat dat in zijn werk? We zochten het proefondervindelijk uit.