Dit zijn de zomertrends in handtassenland
Volledig scherm
Dit zijn de zomertrends in handtassenland © Getty Images

Wat voor handtas draag jij deze zomer? Dit zijn de trends in 2021

Tijd om een frisse bries door je garderobe te laten waaien. Op zoek naar een snelle zomerboost? Trakteer jezelf dan op een zomerse handtas. Ninashop.be serveert je de 8 trends van het moment. 

 1. Is marineblauw het nieuwe zwart? Volgens de make-upartiesten van Chanel en Dior alvast wel

  Is marine­blauw het nieuwe zwart? Volgens de ma­ke-uparties­ten van Chanel en Dior alvast wel

  Herinner je je nog dat ‘frosty’ blauwe make-up, de signature look van zangeres Christina Aguilera, een ding was in de nineties? Als we naar de make-up kijken van de modellen op de catwalks van Dior en Chanel, lijkt Het Tijdperk Van Blauw opnieuw aangebroken: blauw was de rode draad in de make-up looks bij hun collecties voor het najaar. Dat kan maar een ding betekenen. Binnenkort introduceren ook wij de kleur weer in onze toiletzak.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.