Kristin Davis, tijdens de opnames van ‘And Just Like That’, de reboot van ‘Sex and the City’.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristin Davis, tijdens de opnames van ‘And Just Like That’, de reboot van ‘Sex and the City’. © Photo News

Trop is te veel, dus waarom gaan mensen te ver met botox? Cosmetisch chirurg: “Ook fillers zijn niet zo onschuldig”

“Ik wil niet gemeen zijn, maar wat is er gebeurd met het gezicht van Kristin Davis?” Op Twitter raken mensen niet uitgepraat over de actrice die Charlotte speelt in de reboot van ‘Sex and the City’. Waarschijnlijk heeft ze iets te veel botox en fillers laten inspuiten, klinkt het. Cosmetisch chirurg Jan Vermeylen is voorstander van zulke rimpelbestrijders, maar waarschuwt voor overconsumptie. Hij legt uit waarom mensen tegen beter weten in niet kunnen stoppen, en wat daar de gezondheidsrisico’s van zijn.

 1. 'Voor mij het 'Kylie Jenner'-pakket, a.u.b.': daarom kiezen zo veel jonge vrouwen bij de cosmetische chirurg voor hetzelfde Instagramgezicht
  PREMIUM

  'Voor mij het 'Kylie Jen­ner'-pak­ket, a.u.b.': daarom kiezen zo veel jonge vrouwen bij de cosmeti­sche chirurg voor hetzelfde Instagram­ge­zicht

  Volle lippen, een fijne rechte neus, hoge wenkbrauwen en een scherpe kaaklijn. Nope, het ligt niet aan jou. Influencers lijken écht steeds meer op elkaar. Kijk maar naar de nieuwe vriendinnen van Viktor Verhulst, Sean Dhondt en Sergio Herman. Dat komt omdat ze het ‘Instagramgezicht’ hebben. Dat gezicht is de nieuwe standaard, het ideale samenraapsel van verschillende origines en zorgt voor een stijgende vraag naar cosmetische behandelingen bij jonge vrouwen. Dokter Ilan Karavani legt uit waar het fenomeen vandaan komt en hoe je het bereikt.
 2. Deze koppels overleefden overspel: “Zo dankbaar dat ik van mijn vrouw een tweede kans kreeg”
  PREMIUM
  36

  Deze koppels overleef­den overspel: “Zo dankbaar dat ik van mijn vrouw een tweede kans kreeg”

  “De meeste dromen zijn bedrog.” Maar als Marco Borsato wakker wordt, dan droomt hij nog. Het vuur tussen hem en Leontine brandt immers weer volop, zo getuigt de foto die de zanger recent deelde op sociale media. Het koppel ging vorig jaar uit elkaar nadat bekend raakte dat hij was vreemdgegaan. Kan de vonk tussen ex-geliefden weer overslaan? En gaat vermorzeld vertrouwen dan in rook op? Twee koppels over hun ‘tweedekansliefde’.
 1. Doei, uitgezakte handtas: Antwerpse lanceert speciale kussens om je designerhandtassen mooi in vorm te houden

  Doei, uitgezakte handtas: Antwerpse lanceert speciale kussens om je designer­hand­tas­sen mooi in vorm te houden

  Veel vrouwen hebben een extensieve handtassencollectie, maar je kan er natuurlijk slechts eentje per keer gebruiken. Lege handtassen die in je kast slingeren hebben de neiging hun vorm te verliezen. Charmaine was dat beu. Daarom lanceert ze met ‘by Charmy’ speciale kussens om je (designer)handtassen mooi in vorm te houden. “Vroeger propte ik mijn dure handtassen vol met stof en krantenpapier, dus ging ik op zoek naar een beter alternatief.”
 2. Mijn kind, schoon kind? Mama’s delen op TikTok massaal foto’s van hun lelijke baby

  Mijn kind, schoon kind? Mama’s delen op TikTok massaal foto’s van hun lelijke baby

  Alle baby’s zijn prachtig, horen we te zeggen. En als ouders in spe hoop je vurig dat je baby'tje de allermooiste zal zijn. Maar soms heeft een pasgeborene nu eenmaal iets meer tijd nodig. Taboe, zeg je? Niet voor vele mama’s op TikTok. Ze delen massaal foto’s van hun - sorry, aan verbloemen doen we niet mee - lelijke oogappel. Als kijker smelt je niet per se, maar ervan smullen doe je ongetwijfeld.