Trix is enorm fier op haar back piece.
Volledig scherm
PREMIUM
Trix is enorm fier op haar back piece. © Floor Knuyt

Trix heeft meer dan 35 tattoos: “Enkel mijn gezicht en hals wil ik vrij houden, net als mijn borsten.” Zo verzorg je ‘inked skin’ het best

“Ik had nooit gedacht dat het zo pijnlijk zou zijn. Maar ja, ik moest en zou dat groot design hebben op een supergevoelige plaats.” Trix (24) heeft tattoos, véél tattoos. Hoeveel exact, dat weet ze niet, maar ze gokt dat het er meer zijn dan 35. In onze reeks ‘Mijn huid, mijn canvas’ vertelt ze welke impact de tatoeages hebben op haar zelfbeeld en waarom ze haar huid (bijna) volledig wilt beschilderen met inkt. “Het toont dat je open-minded en artistiek bent.” Een dermatoloog en tatoeage-artiest leggen uit hoe je een velletje à la Trix moet verzorgen.

  1. Wie wil, die krijgt? 2 experts leggen hoe manifesteren (niet) werkt. “We kunnen de manier waarop onze geest werkt veranderen”
    PREMIUM
    Goed Gevoel

    Wie wil, die krijgt? 2 experts leggen hoe manifeste­ren (niet) werkt. “We kunnen de manier waarop onze geest werkt veranderen”

    Als je er maar veel aan denkt, mediteert én visualiseert, zouden volgens de wet van de aantrekkingskracht je grootste wensen zomaar kunnen uitkomen. Een bijzonder populaire theorie, zo blijkt uit de miljoenen volgers van manifestatie-influencers op social media. Te mooi om waar te zijn of zit er toch iets in? Neurowetenschapper Tara Swart en hoogleraar sociale psychologie Roos Vonk leggen uit hoe manifesteren in zijn werk gaat, en geven tips and tricks om gericht aandacht te besteden aan je dromen. “Soms moet je dingen gewoon laten gebeuren.”