Judith Leiber
Volledig scherm
© Judith Leiber

Star Wars-fans opgelet: luxemerk Judith Leiber verkoopt kristallen handtassen van de robot R2-D2

Fashionista’s met een hart voor Star Wars zullen dol zijn op de nieuwste handtassen van Judith Leiber. Het luxemerk brengt namelijk een kleine handtas uit in de vorm van het R2-D2-robotje uit Star Wars. En dat is nog niet alles: het item is volledig bezet met kristallen en is limited edition. Een goed gevulde bankrekening komt dus ook van pas.

 1. Summer of love 2.0? Psychedelische prints maken een comeback in onze kleerkast

  Summer of love 2.0? Psychedeli­sche prints maken een comeback in onze kleerkast

  Het was je misschien al opgevallen dat de mode vandaag gedomineerd wordt door trends uit het verleden. Een trend die deze zomer naar hartenlust gerecycleerd zal worden? Kleurrijke, psychedelische retroprints. Ze deden hun intrede in de jaren zestig en zeventig. Deze zomer zijn ze opnieuw een bron van inspiratie voor de collecties van tal van modeontwerpers. Flower power is terug, juist op tijd voor onze summer of love 2.0.
 2. Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”
 3. China stopt met verplichte dierproeven op een aantal cosmeticaproducten

  China stopt met verplichte dierproe­ven op een aantal cosmetica­pro­duc­ten

  China, het land met een van de grootste cosmeticamarkten ter wereld, stopt vanaf deze maand met verplichte dierproeven op cosmetica. Bepaalde ingevoerde producten, zoals make-up en shampoo, zullen niet langer worden getest op dieren voordat ze in de winkels terechtkomen. Voordien was dat wettelijk verplicht. Het land zet daarmee een stap in de juiste richting, al heeft het nog een lange weg te gaan voor een volledig testverbod op dieren.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije