Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/rv

Roger (46) en Mien (36) swingen, maar zij heeft ook nog stiekeme affaires. Relatietherapeut Wim Slabbinck: “Mensen laten zich leiden door het verbodene”

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Roger (46) en zijn vrouw Mien (36) gaan ‘swingend’ door het leven. Het koppel is regelmatig intiem met andere koppels. Maar Mien gaat ook in haar eentje op seksueel avontuur. “Ze kan niet genoeg krijgen van aandacht van mannen en zet zo ons gezinsgeluk op de helling. Waarom volstaat ons spannend seksleven voor haar niet?”

2 reacties

 • Michel de Coorebyter

  2 maanden geleden
  Het is wellicht wel leuken "kicking" om allerhande nieuwe avonturen te proberen en zolang men geen kinderen heeft is er niets aan de hand. Wat me ook moge zeggen hebben kinderen echter baat bij een stabiele gezinssituatie en dan is er geen plaats meer voor al dat gedoe. Niet bepaald boeiend, maat wel levensnoodzakelijk om de kinderen een goede start te geven. 
 • Ben Vandevenne

  2 maanden geleden
  Heel herkenbaar. Lijkt wel of ik mijn eigen levensverhaal lees. Voor mij was het einde huwelijk na 19 jaar. Eens je met swingen begint en een van beide partners vindt het leuk, is er volgens mij geen weg terug.
 1. Top-dj, onderneemster en echtgenote van Dimitri Vegas Anouk Matton (27): “Dimitri en ik zijn extreem koppig. Een ruzie of discussie is heel moeilijk”
  PREMIUM

  Top-dj, onderneem­ster en echtgenote van Dimitri Vegas Anouk Matton (27): “Dimitri en ik zijn extreem koppig. Een ruzie of discussie is heel moeilijk”

  De twee lockdowns brachten dj Anouk Matton wat welgekomen rust in haar hectische tourschema. Tijd voor andere dingen ook, zoals haar eigen make-upmerk en een kerstsingle. Maar bovenal veel qualitytime met haar man Dimitri, de helft van het wereldberoemde Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Hij vroeg haar in 2016 al na een jaar verkering ten huwelijk. Wie verder leest, begrijpt waarom.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel