Clémence Magnant/Paulien Riemis via Instagram
Volledig scherm
© Clémence Magnant/Paulien Riemis via Instagram

Regenkleding als modestatement: “Vroeger wilde niemand met outdoorkleren gezien worden. Tot het cool werd”

Gespot bij menig influencer: regenlaarzen als fashionitem. Begrijpelijk, met dit wisselvallige herfstweer. Ook regenjassen, en zelfs regenhoedjes doen het opvallend goed. Een nieuwe trend? Onze modejournalist David Devriendt legt uit waar de ogenschijnlijk plotse hype vandaan komt. We verzamelden bovendien ook de mooiste rainwear voor jou. 

0 reacties

 1. Zeggen Belgische stewardessen binnenkort ook hun kokerrok en hakken vaarwel? “Een stewardess op sloefkes, dat klopt niet”

  Zeggen Belgische stewardes­sen binnenkort ook hun kokerrok en hakken vaarwel? “Een stewardess op sloefkes, dat klopt niet”

  Hoge hakken, een kokerrok, een strak hemd en een foulard om de nek: dat is het beeld dat we hebben van een stewardess. Maar in Oekraïne maken ze nu komaf met die strakke, oncomfortabele outfits. Bij SkyUp mag het vliegend personeel voortaan kiezen voor broeken in een zachte stof en gemakkelijke sneakers. Volgen onze luchtvaartmaatschappijen binnenkort ook? Wij vroegen twee Belgische stewardessen hoe ze zich voelen bij het gebruikelijke uniform. “Op mijn hakken voel ik me echt een chique madame!”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.