nina.be
Volledig scherm
© nina.be

OPROEP. Ben jij helemaal jezelf? Dan is NINA op zoek naar jou!

Ook NINA streeft voluit naar een samenleving waarin iedereen kan en mag zijn wie hij, zij of die is. In ‘Iedereen NINA’ willen we jullie tonen én aan het woord laten.

 1. Toerismebureau van Wenen start ‘pikant’ account op OnlyFans om censuur op sociale media aan te klagen

  Toerismebu­reau van Wenen start ‘pikant’ account op OnlyFans om censuur op sociale media aan te klagen

  Het is geen onbekend fenomeen, sociale media die naaktheid censureren. Al is het maar een streepje borst of een vleugje heup. Ook de werken van kunstenaars moeten daaraan geloven, maar daar steekt het toerismebureau van Wenen nu een stokje voor. Ze startten uit protest een account op OnlyFans, het pikante sociale medium waar profielen achter een paywall mogen posten wat ze willen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Een plantaardig dieet proberen? Deze drie makkelijke veganistische recepten helpen je op gang

  Een plantaar­dig dieet proberen? Deze drie makkelijke veganisti­sche recepten helpen je op gang

  Het was de oudste dochter van Anneke Pauwels, voormalig model en nu fulltime foodie, die haar overtuigde om te kiezen voor een volledig plantaardig dieet. En daar stopte haar vegan verhaal niet, want ze geeft nu kookworkshops en bouwt een online platform uit. Ze weet ondertussen als geen ander hoe je veganistisch eten toegankelijk maakt voor iedereen. Wedden dat je geen klachten krijgt als je deze drie makkelijke en gezonde recepten thuis op tafel zet?