Welke handtas dragen we in het najaar rond onze arm?
Volledig scherm
Welke handtas dragen we in het najaar rond onze arm? © Getty Images

Op zoek naar een handtas voor dit najaar? Dit zijn de trends

De nieuwe collecties vullen de winkelrekken. Hét moment om een nieuwe handtas in te slaan. Last van keuzestress? Ninashop.be zet de najaarstrends voor je op een rij. Graag gedaan!

 1. De bekende Birkin-handtas krijgt een update (en die kan je op 3 verschillende manieren dragen)

  De bekende Bir­kin-hand­tas krijgt een update (en die kan je op 3 verschil­len­de manieren dragen)

  De bekendste handtas ter wereld is in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd: er is aan de binnenkant gesleuteld. De nieuwste versie van de iconische ‘Birkin Bag’ biedt namelijk een grote meerwaarde. Het heeft een uitneembare pochette waardoor je de tas op drie verschillende manieren kunt dragen. Als clutch, als totebag of toch liever de klassieker? Voor een flinke som geld kan je zelf kiezen.
 2. “‘Met alle respect’ betekent eigenlijk ‘Stop maar’.” 262 hilarische kantoortips die jou carrièregewijs alleen maar voordelen opleveren
  NINA

  “‘Met alle respect’ betekent eigenlijk ‘Stop maar’.” 262 hilarische kantoor­tips die jou carrièrege­wijs alleen maar voordelen opleveren

  Werken op kantoor. Dat is gezellig keuvelen aan de koffieautomaat, maar ook: je druk maken in de collega die begint te praten als jij aan je ellenlange to do-lijstje moet beginnen. Kortom, op kantoor gaan ergernissen en liefde hand in hand. Om je een weg te banen in het kantoorleven, maakte journaliste Japke-d. Bouman (51) een lijstje van 262 tips waar jij carrièregewijs je voordeel mee kan doen.