Eva mendes is grote fan van 'mono-threading'.
Volledig scherm
Eva mendes is grote fan van 'mono-threading'. © Getty Images / @evamendes op Instagram

Naalden in de nek voor strakkere kaaklijn? Eva Mendes post foto van wel erg speciale schoonheidsbehandeling

Eva Mendes vermijdt rode lopers en geeft zelden iets van haar privéleven prijs, maar onlangs gaf de 47-jarige actrice ons een kijkje in haar schoonheidsritueel. Mendes deelde een foto van zichzelf op Instagram waarin ze ‘gemarteld’ wordt door zeven naalden in haar nek. Auwtch? “Ik heb een lage pijngrens, maar deze behandeling doet verrassend genoeg geen pijn”, zegt de echtgenote van Ryan Gosling.

 1. Verse voeding wordt almaar duurder: “Als de prijzen van groenten en fruit nog stijgen, zullen we ze sneller schrappen van het winkellijstje”
  PREMIUM

  Verse voeding wordt almaar duurder: “Als de prijzen van groenten en fruit nog stijgen, zullen we ze sneller schrappen van het winkel­lijst­je”

  Je merkte het misschien al in je portemonnee. Uit onderzoek van de Nationale Bank blijkt dat verse voeding zoals groenten, fruit en varkensvlees de voorbije maanden een pak duurder is geworden. Een gevaarlijke ontwikkeling, want maken we van gezond eten en leven zo niet een luxeproduct? Net nu blijkt dat overgewicht in grote mate bepaalt hoe vatbaar je bent voor corona. “Zeker bij de meest kwetsbare groepen is de prijsgevoeligheid hoog”, zeggen experts. “De gezondheidskloof wordt zo alleen maar groter.”
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"