Naturetec op YouTube
Volledig scherm
© Naturetec op YouTube

Livestreams van nestkastjes zijn geliefd en rustgevend entertainment tijdens thuiswerk

In mei leggen alle vogels een ei, en dankzij de wonderen van het internet kunnen we dat dit jaar van wel héél dichtbij aanschouwen. Camera’s in nestkastjes aller lande laten je het liefdesleven gadeslaan van koolmeesjes, slechtvalken en noem maar op. Een fenomeen dat aan populariteit won sinds we met z’n allen thuiszitten, en bij trouwe kijkers voor minder thuiswerkstress zorgt.

 1. Zoek een match op ‘Tinder voor boeken’ en 6 andere tips voor een geslaagd weekend

  Zoek een match op ‘Tinder voor boeken’ en 6 andere tips voor een geslaagd weekend

  Ben je nog op zoek naar enkele activiteiten voor het ultieme weekendgevoel? Wij voorzien je van inspiratie. Ga even uitwaaien in Oostende - het weer is niet honderd procent geweldig, maar dan is het er tenminste niet over de koppen lopen - of ga cultuur opsnuiven met Ellis Island, een expo over migratie. Als het wat luchtiger mag zijn, kan je je met een virtuele showcase voorbereiden op het Eurovisiesongfestival.
 2. Een psycholoog en singles vertellen waarom een huisdier het ideale knuffelcontact is: “Wat mijn honden voor mij betekenen? Bijna alles”
  PREMIUM

  Een psycholoog en singles vertellen waarom een huisdier het ideale knuffelcon­tact is: “Wat mijn honden voor mij betekenen? Bijna alles”

  Het voorbije jaar voelde dat lege huis voor veel alleenstaanden als een beproeving. Een mogelijke redding? Een huisdier. “Dat brengt leven in huis, stilt de huidhonger en verlaagt het stressniveau”, weet psychologe Els Schaerlaeken. Drie Vlaamse singles bevestigen en spreken uit ervaring. “Ik vind het leuk om thuis te komen en te weten dat er iemand op mij wacht.”
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije