Volledig scherm
© Alled-Martinez

Jonge designer brengt met ‘Le Cockachief’ ode aan geheime zakdoekencode uit de gay scene van de jaren zeventig

Zakdoeken veroorzaken niet meteen een natte droom, maar daar wil designer Alled-Martinez verandering in brengen. Met zijn ‘Cockachief’ brengt hij een ode aan de iconische ‘zakdoekencode’ uit de gay scene van de jaren zeventig. 

0 reacties

 1. 10 tips voor een spectaculaire kersttafel van internationale professionals: ga voor verschillende hoogtes en vermijd grote boeketten
  PREMIUM

  10 tips voor een spectacu­lai­re kersttafel van internatio­na­le professio­nals: ga voor verschil­len­de hoogtes en vermijd grote boeketten

  Het nieuwe boek ‘Table Stories’ is een bron van inspiratie voor het creëeren van de allermooiste feesttafels. Want het is niet omdat we kerst dit jaar in intieme kring doorbrengen, dat de tafel niet feestelijk mag zijn, integendeel. “Als je in kerstthema decoreert en kerstballen op tafel legt, ga er dan ook echt over,” zegt auteur An Bogaerts. Zij deelt 10 tips van de internationale stylisten uit haar boek, die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het dresseren van tafels.
 2. Zeeman verkoopt weer Lucht: wij testen het spotgoedkope parfum dat in een mum van tijd uitverkoopt

  Zeeman verkoopt weer Lucht: wij testen het spotgoedko­pe parfum dat in een mum van tijd uitver­koopt

  Deze zomer lanceerde Zeeman zijn eerste parfum: Lucht. De flacon kost amper 4,99 euro en de tienduizenden flesjes waren meteen uitverkocht. Ook een tweede voorraad was er razendsnel doorheen. Speciaal voor de feestdagen wordt het parfum opnieuw verkocht. Derde keer, beste keer? Het komt in ieder geval goed van pas wie op het allerlaatste moment nog snel een betaalbaar cadeautje zoekt. Benieuwd of het ook lekker ruikt? Wij deden de test.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug