Instagram: @tastefullywholesome
Volledig scherm
© Instagram: @tastefullywholesome

‘Honeycomb’-pasta is het nieuwe gerecht dat het internet verovert en perfect voor liefhebbers van lasagne


Er vallen heel wat goede receptjes te rapen op het internet, en dan vooral op sociale medium TikTok. De gekte rond de feta-pasta die de kaas in alle supermarkten deed uitverkopen, is nog maar net voorbij en er is alweer een nieuwe hype op de video-app. ‘Honeycomb’-pasta (letterlijk: honinggraatpasta) vergt net iets meer moeite, maar is wel een fotootje of twee waard. 

  1. Asperges uit vollegrond: chef Seppe Nobels bezingt de Vlaamse groente en onthult hoe hij hem bereidt. “Zo’n sterproduct moet je in ere houden”
    PREMIUM
    Goed Gevoel

    Asperges uit vollegrond: chef Seppe Nobels bezingt de Vlaamse groente en onthult hoe hij hem bereidt. “Zo’n sterpro­duct moet je in ere houden”

    Als dé groentechef van België werkt hij graag met alles wat de natuur ons te bieden heeft, maar toch heeft Seppe Nobels een favoriet: de witte vollegrond-asperge. Die is nu op z’n allerbest, dus laten we de chef toelichten waarom de groente zo'n klassieker is en hoe hij hem het liefst klaarmaakt. “Asperge is een sterproduct. Ik geloof niet in bereidingen met veel vis en vlees en dan twee aspergepuntjes die er voor de vorm bij worden gelegd.”
  2. Baked oats: de nieuwe feta-hype? Snelle, makkelijke ontbijtcake verovert sociale media

    Baked oats: de nieuwe fe­ta-hy­pe? Snelle, makkelijke ontbijtca­ke verovert sociale media

    De ene na de andere (voedsel)trend gaat viraal dankzij videoplatform TikTok. Van bananenbrood en dalgona koffie tot het überpopulaire gebakken fetarecept. De laatste nieuwe hype? Baked oats. Op TikTok is de hashtag al 386 miljoen keer bekeken. Het is een ontbijtrecept dat niet alleen lekker, snel en makkelijk is, maar ook nog eens gezond: de ideale manier om je dag te starten dus. Wij tonen je hoe je het maakt. Ga je voor de variant met chocolade en speculaas, of voor die met bosbessen?
  1. Ultrasimpel pastarecept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest

    Ultrasim­pel pastare­cept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest

    In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Häyrinen. Het steringrediënt: een hele blok feta, onversneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond.
  1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
    Play

    Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

  2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste  rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
    Play

    Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”