Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ al uitgekeken? Vanaf nu kan je overnachten in het huis van Otis

Misschien wel even bekend als de hoofdpersonages van de waanzinnig populaire Netflix-serie ‘Sex Education’, is het rode huis van Otis en zijn moeder Jean. Het bevindt zich in de sprookjesachtige valleien van Forest of Dean en Wye Valley in Engeland. Wilde jij ook altijd al eens binnengluren? Dan heb je geluk, want het huis werd omgetoverd tot een gezellig vakantiehuis. 

 1. ‘Farm-to-face’-producten of hervulbare flesjes: zo maak je je beautycase duurzamer in 3 eenvoudige stappen

  ‘Farm-to-fa­ce’-producten of hervulbare flesjes: zo maak je je beautycase duurzamer in 3 eenvoudige stappen

  Duurzaam willen we allemaal zijn. Al is het maar een beetje. Maar in de praktijk is dat niet altijd zo simpel. Niet alleen in onze keuken of in onze kledingkast willen we er aandacht aan besteden, ook in de badkamer is het tijd om hand in eigen douche te steken. Daarom een (f)lesje ecologie: drie manieren om groener te zijn in de badkamer, en een overzicht van de merken die goed bezig zijn.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?