Jongeren zijn verzot op de middenstreep.
Volledig scherm
Jongeren zijn verzot op de middenstreep. © Pexels

Een zijscheiding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een middenscheiding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kapper

Midden, links of rechts? Volgens jongeren is er maar één juist antwoord: de middenscheiding is in, de rest is out. Ook BV-kapper Jochen Vanhoudt ziet de trend, maar merkt op dat niet iedereen ermee staat. “Enkel bij de lucky few wordt de symmetrie van het gezicht in de verf gezet. Bij de rest krijg je het tegenovergestelde effect.”

 1. Frauke toont hoe je met een klein budget toch grote verandering kunt maken in je interieur: “Zelfs bij Action of Zeeman vind je leuke spullen”

  Frauke toont hoe je met een klein budget toch grote verande­ring kunt maken in je interieur: “Zelfs bij Action of Zeeman vind je leuke spullen”

  “Ik ben op alle vlakken wispelturig en dus ook in mijn huis”, vertelt Frauke (25). In de drie jaar dat ze hier woont, veranderde elke ruimte al minstens één keer van look. Met een pot verf, trendy decoratie en de juiste accessoires, maar ook met een beperkt budget. “Soms verplaats ik één meubel en voor ik het weet, ben ik met een hele make-over bezig. Achteraf heb ik een volledig nieuwe kamer. Zonder geld uit te geven!”
 2. Haarfijn uitgelegd: zo train je je lokken om minder snel vet te worden (en zo vaak zou je ze minstens moeten wassen)
  PREMIUM

  Haarfijn uitgelegd: zo train je je lokken om minder snel vet te worden (en zo vaak zou je ze minstens moeten wassen)

  Onze haren wassen? Ach, tijdens de lockdown durven we al eens een dagje over te slaan. Geen kat die het ziet én zo kunnen we onze lokken trainen om minder snel vet te worden. Want elke dag shampooën is niet goed. Maar wat dan wel? Eén keer per week? En hoe kan je de vettige dagen het best overbruggen? We vroegen het aan BV-kapper Jochen Vanhoudt en dermatoloog Thomas Maselis.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val