getty
Volledig scherm
PREMIUM
getty © gett

“Door de medicatie is Dave niet meer dezelfde”. De vriend van Annelies (29) kampt met een zware depressie. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad

Een schoon en smoorverliefd koppel: Annelies (29) en Dave (30) hadden elkaar écht gevonden, anderhalf jaar geleden op een zomerse festivalweide. Tot een zware depressie hun pril geluk kwam verstoren: sindsdien worstelt Dave met donkere gedachten. Annelies herkent haar lieve vriend in niets meer. “Helaas bleken, naast zijn zin in seks, ook zijn emoties weg te smelten. Na een paar maanden gaf hij toe dat hij helemaal … tja ... níéts meer voelt.”

1 reactie

 • claudio lugli

  2 weken geleden
  Kan ik me perfect inbeelden
 1. 10 puzzels die ideaal zijn als tijdverdrijf én interieurdecoratie

  10 puzzels die ideaal zijn als tijdver­drijf én interieur­de­co­ra­tie

  Na bijna een jaar corona is de kans groot dat je jezelf al meermaals doorheen je puzzelvoorraad – als je die al had – puzzelde. Beterschap is in zicht, maar totdat we allemaal dat prikje in onze bovenarm krijgen, kan er nog wel een puzzel of vijf gelegd worden. Genoeg van Alpenweides, Machu Picchu’s en kittens in rieten mandjes? Dat er voor puzzelmagie geen Disney aan te pas hoeft te komen, tonen deze Instagramwaardige pareltjes.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"