Getty Images/NINA
Volledig scherm
© Getty Images/NINA

Deze maand is Wet January. Het doel? Elke dag masturberen. “Soloseks boost je immuunsysteem”

Veel mensen starten het nieuwe jaar door een maand lang niet te drinken. ‘Dry January’ heet dat. ‘Wet January’ draait om een compleet andere uitdaging: een maand lang elke dag masturberen. Het zou in elk geval een krachtige remedie zijn tegen winter blues. We checken bij seksuologen Wim Slabbinck en Chloé De Bie of frequent masturberen nog meer voordelen heeft.

  1. Nieuwe reclame levert positieve reacties op: “Voor het eerst zien we een vrouw die opgelucht is na een negatieve zwangerschapstest”

    Nieuwe reclame levert positieve reacties op: “Voor het eerst zien we een vrouw die opgelucht is na een negatieve zwanger­schaps­test”

    Een gat in de lucht springen bij een positieve zwangerschapstest is het stereotiepe beeld dat nog altijd leeft in onze maatschappij. Al zijn er ook heel wat andere situaties die de nodige aandacht verdienen. Fabrikant Clearblue gaf hierin het voorbeeld en draaide de rollen om met een advertentie waarin een jonge vrouw net heel blij is met een negatieve test. “Een doorbraak”, klinkt het op sociale media.