Deze basic handtassen passen bij élke look
Volledig scherm
Deze basic handtassen passen bij élke look © Ninashop

Deze 3 handtastypes doorstaan elke modetrend

Ieder seizoen een nieuwe handtas kopen? Dat kan duurzamer! Ninashop.be ging voor jou op zoek naar tijdloze, stijlvolle handtassen die je met plezier jarenlang om de arm zwiert. Graag gedaan! 

 1. Voorproefje van NINA met actrice Lynn Van Royen: “Mijn lief en ik smijten een matras in de auto en
we zien wel waar we uitkomen”

  Voorproef­je van NINA met actrice Lynn Van Royen: “Mijn lief en ik smijten een matras in de auto en we zien wel waar we uitkomen”

  Een tijd geleden ruilde ze het rumoer van de stad in voor de rust van het platteland. In haar boerderij tussen de weilanden geniet Lynn Van Royen (32) voluit van zoontjes Ruben (9) en Max (5). Naast de verdere opnames van de nieuwe fictiereeks ‘Onder vuur’ heeft de actrice vooral een zonnige, zorgeloze zomer voor de boeg. En daar hoort sinds vorig jaar ook een nieuw lief bij. “Ik waak erover dat ik mezelf niet volledig verlies in de liefde.”
 2. Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelijker mijn stijl”

  Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelij­ker mijn stijl”

  Is het woord ‘cool’ nog cool? Vraag het aan Gladys Ferro (32), allround cool girl from the block. Zij weet het sowieso. Als ze praat, zijn haar zinnen doorspekt met Engels, en haar kledingstijl ademt stoer én sexy uit. Tegelijk. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Gladys hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.
 3. Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

  Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: acteur Nico Sturm. Naar advies van acteur Marc Van Eeghem (die in 2017 overleed) transformeerde hij van een nachtraaf in hart en nieren tot iemand die zorg draagt voor zichzelf. “Marc heeft mijn ‘minder gulzig zijn’ mee in gang gezet. Ik heb een slaaproutine ingebouwd en nadat ik opsta, mediteer ik om mijn rusttijd nog wat te verlengen.”