Lara en haar hartsvriendin Ine. Samen werken ze aan Lara’s biografie.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara en haar hartsvriendin Ine. Samen werken ze aan Lara’s biografie. © Lara

COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, brengt een boek uit: “Mijn hoofd voelt zich te jong voor een biografie. Mijn lijf te oud om ermee te wachten”

Lara Switten blaast vandaag 35 kaarsjes uit. Ze werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Met hartsvriendin Ine werkt ze aan haar biografie. “Het boek zal niet alleen suikerspinnen en confetti bevatten, maar ook de bikkelharde realiteit. Het verhaal van mijn geboorte als moeder tot aan het verdict baarmoederhalskanker.” 

 1. Grijze joggings en beige sweaters maken plaats voor regenboog maximalisme. Deze influencers doen je de nieuwe manier van combineren voor

  Grijze joggings en beige sweaters maken plaats voor regenboog maximalis­me. Deze influen­cers doen je de nieuwe manier van combineren voor

  We laten eindelijk het thuiszitten in comfortabele kledij achter ons voor zonnige dagen en terrasjes. En dat vertaalt zich ook naar onze kleerkasten. Regenboog maximalisme is de nieuwe modetendens voor durvers die je humeur instant een boost geven. Het beste is dat er geen regels zijn bij deze trend en dat je waarschijnlijk niet eens iets hoeft kopen om 'm te dragen. Het enige dat je nodig hebt zijn gekleurde kledingstukken.
 2. COLUMN. Lara (34), mama van 3, strijdt tegen kanker: “Ik ben ziek én ik zie er goed uit, en dat kan prima naast elkaar bestaan”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara (34), mama van 3, strijdt tegen kanker: “Ik ben ziek én ik zie er goed uit, en dat kan prima naast elkaar bestaan”

  Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week vertelt ze over hoe de ziekte haar uiterlijk verandert. “Ik doe moeite om er op mijn best uit te zien. Een beetje voor Steffen, een beetje voor de kinderen, en bovenal voor mezelf.”
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar