Gelein en haar dochters.
Volledig scherm
PREMIUM
Gelein en haar dochters. © Gelein

COLUMN. Gelein houdt een depressiedagboek bij. “Hoe slechter het met me gaat, hoe specifieker mijn to-dolijstjes worden”

“Als je m’n Instagram moet geloven, heb ik nu de tijd van m’n leven. Vrolijke foto’s op het strand, lachend op een surfplank en uitbundig op de fiets. Ze moesten eens weten.” Sinds onze collega Gelein (34) het etiket ‘depressief’ opgeplakt kreeg, houdt ze een dagboek bij. Deze week vertelt ze hoe werken maar niet lukt, waar ze plots gefascineerd raakt door de Olympische Spelen en waarom haar to-dolijstjes niet alleen nutteloos, maar ook nog eens giftig zijn. “Ik doe van alles om tussen de dutjes door de verveling tegen te gaan.” 

  1. De bekende Birkin-handtas krijgt een update (en die kan je op 3 verschillende manieren dragen)

    De bekende Bir­kin-hand­tas krijgt een update (en die kan je op 3 verschil­len­de manieren dragen)

    De bekendste handtas ter wereld is in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd: er is aan de binnenkant gesleuteld. De nieuwste versie van de iconische ‘Birkin Bag’ biedt namelijk een grote meerwaarde. Het heeft een uitneembare pochette waardoor je de tas op drie verschillende manieren kunt dragen. Als clutch, als totebag of toch liever de klassieker? Voor een flinke som geld kan je zelf kiezen.