Beautyredactrice Sophie probeerde verschillende zonnecrèmes uit, zodat jij het niet hoeft te doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Beautyredactrice Sophie probeerde verschillende zonnecrèmes uit, zodat jij het niet hoeft te doen. © NINA

Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope zonnecrèmes: “De glans is zo fel dat het lijkt alsof ik een sprintje heb getrokken”

Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Vandaag, op de Werelddag van de Zon, test ze zonnecrème. “Geen product dat mij en mijn bleke vel zo nauw aan het hart ligt als de vertrouwde bus SPF. Er hoeft maar een streepje zon te zien zijn of ik tover een tube uit mijn handtas. Je snapt: ik heb er veel getest, en weet precies welke je heelhuids door de zomermaanden loodsen. En nee, die hoeven niet altijd veel te kosten.” Van een bus van 40 euro tot eentje van 14,99 euro: welke scoort de beste punten?

 1. Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”
 2. Zo genieten Vlamingen van de heropende terrassen volgens de satirische Sara Leemans. “Met een bevriend koppel maken ze ‘alle terrassen op het dorpsplein onveilig’”
  NINA

  Zo genieten Vlamingen van de heropende terrassen volgens de satirische Sara Leemans. “Met een bevriend koppel maken ze ‘alle terrassen op het dorpsplein onveilig’”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: zo reageren Vlamingen op de heropening van de terrassen.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije