Beauty redactrice Sophie Vereycken
Volledig scherm
PREMIUM
Beauty redactrice Sophie Vereycken © Vereycken

Beautyredactrice Sophie (30) heeft nu een mooiere huid dan toen ze 20 was. “En dat heeft alles te maken met de juiste reinigingsroutine”

“Een goed begin is het halve werk.” Als NINA’s beautyredactrice Sophie één ding van vaderlief geleerd heeft, is het dat. Al had hij nooit gedacht dat Sophie zijn ouderlijke wijsheid vooral in de badkamer zou toepassen. Dankzij vaders wijsheid ziet Sophies huid er op de vooravond van haar dertigste verjaardag beter uit dan toen ze twintig was. “Door je huid te reinigen, voorkom je een doffe teint, puistjes en huidveroudering.” Samen met Jetske Ultee, experte in cosmetische dermatologie, doet Sophie uit de doeken hoe en met welke producten je je huid schoon, en zo ook stralend gezond houdt. 

 1. Koukleum of kacheltje? Daarom zit jij te bibberen, terwijl iemand anders geen last heeft van de koude
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Koukleum of kacheltje? Daarom zit jij te bibberen, terwijl iemand anders geen last heeft van de koude

  Op Dikketruiendag draaien we met z’n allen de verwarming een graad lager. En dat terwijl het vriest dat het kraakt. Sommigen zullen daar meer last van hebben dan anderen. Waarom heeft de ene persoon het altijd koud, terwijl de andere de thermostaat nooit hoger dan 18 graden zet? Wij vroegen het aan hoogleraar Energetica en Gezondheid Wouter van Marken Lichtenbelt (Universiteit Maastricht). “Alles heeft te maken met de hoeveelheid vet die we opslaan in ons lichaam.”
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen