Deze foto is gemaakt om 20.15 uur in Casset, Frankrijk
Volledig scherm
Deze foto is gemaakt om 20.15 uur in Casset, Frankrijk © Aster Nzeyimana

Actrice Lize Feryn is een overtuigd avondmens: “Het nachtelijke piekeren heb ik van mijn mama”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: actrice Lize Feryn (27). “Ik moet dikwijls héél vroeg uit mijn bed voor opnames, en dan hou ik wel van de sfeer die daarbij hoort: de wereld is nog niet op gang en dat geeft me een reisgevoel.”

 1. Sara Leemans schetst satirisch portret van 3 typische Vlamingen en hun technologiegebruik. “Thuis begint Steve elke zin met ‘hey Google’”

  Sara Leemans schetst satirisch portret van 3 typische Vlamingen en hun technolo­gie­ge­bruik. “Thuis begint Steve elke zin met ‘hey Google’”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt online de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. Voor NINA pleegt ze elke week een satirisch stukje over de Vlaming in drie typische gedaantes. Het thema deze week: hoe gaan de fermette-Vlaming, de doorsnee Vlaming en de Dansaertvlaming om met technologie?
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"

 2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet