Sandra Verweij, woordvoerster van Burgerplatform Respect, samen met de nieuwe pamfletten.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Verweij, woordvoerster van Burgerplatform Respect, samen met de nieuwe pamfletten. © Mozkito

Burgerplatform Respect verspreidt affiches tegen komst van windmolens: “Ze vormen letterlijk een bedreiging voor onze gezondheid”

Herne/BeverBurgerplatform Respect zet zijn strijd voort tegen de komst van vier windmolens in Silly. De leden verspreiden nu tal van affiches in de gemeenten Herne, Bever en Silly. Daarin willen ze duidelijk maken dat de windturbines een bedreiging voor hun gezondheid vormen. “De windmolens maken infrasoon geluid, en dat vormt een groot probleem”, zegt woordvoerster Sandra Verweij. Lees meer in ons dossier.

1 reactie

 • Dirk Dhaenens

  2 jaar geleden
  Affiches zijn een goed idee, een oproep lanceren om eens een weekje niet bij Colruytgroup te shoppen zou hen sneller doen inzien dat ze moeten stoppen met hun onrealistische en zonder zwaar te worden gesubsidieerd onrendabele investeringen, lees verspilling van overheidssubsidies.
 1. Jong koppeltje kansloos op kerstdag wanneer dronken spookrijder op hen inrijdt: “U hebt er geen enkele verdienste aan dat de slachtoffers nog leven”
  Play
  PREMIUM
  Halle/Dilbeek/Wemmel

  Jong koppeltje kansloos op kerstdag wanneer dronken spookrij­der op hen inrijdt: “U hebt er geen enkele verdienste aan dat de slachtof­fers nog leven”

  De spookrijder die op kerstdag dronken inreed op de wagen van een jong koppel in Halle moet zes maanden onder elektronisch toezicht leven. Het is een deel van de zware straf die de politierechter maandag uitsprak. De man pleegde vluchtmisdrijf terwijl hij de slachtoffers in kritieke toestand in de steek liet op de snelweg A8.