Zoey Hasselbank staat al jaren achter de discobar als deejay.
Volledig scherm
Zoey Hasselbank staat al jaren achter de discobar als deejay. © RV

Qmusic houdt halt in The Villa met Big Brother-revelatie Zoey Hasselbank

ANTWERPENOmdat het feestleven al meer dan een jaar plat ligt wil Qmusic de gesloten discotheken een hart onder de riem stoppen. Elke zaterdag houdt de radiozender een Club Night vanuit een bekende danstempel. Na passages in Versuz, Carré en Kokorico houdt Qmusic dit weekend halt in de Antwerpse The Villa met achter de draaitafels onder andere Big Brother-revelatie Zoey Hasselbank.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. DJ Zoey Hasselbank is een van de drie nieuwe bewoners in het ‘Big Brother’-huis
  TV

  DJ Zoey Hasselbank is een van de drie nieuwe bewoners in het ‘Big Bro­ther’-huis

  We krijgen de drie nieuwe kandidaten voor Big Brother maandagavond pas te zien op televisie, maar wie de livestream volgt, weet dat er sinds dit weekend een nieuw trio z’n intrede heeft gedaan. Nederlanders Jill en René werden geflankeerd door de Brussels-Congolese Zoey Hasselbank (28). Een voormalige Miss België-kandidate met een mening die nu een steile opmars als dj kent. “Toen ik in Congo mocht draaien, vond mijn vader dat plots wel een echte job.”
 3. Studenten starten duurzaam kledingevent ‘Tegendraads’: “Gooi oude kleding niet weg, maar maak er iets nieuws van”
  Antwerpen

  Studenten starten duurzaam kledinge­vent ‘Tegen­draads’: “Gooi oude kleding niet weg, maar maak er iets nieuws van”

  Laatstejaarsstudenten Lisa Geudens, Simon Wauman, Stef Michels en Julian Van Aert organiseren op zaterdag 26 juni ‘Tegendraads’ in Antwerpen. Tijdens dit gloednieuw event gaan jongeren aan de slag met hun eigen kleding om nieuwe, persoonlijk en duurzame stuks te creëren. Dit alles zal plaatsvinden in STORMKOP, één van de creatieve hotspots in Antwerpen.